26 sep. 2011

Livet

Nu har lugnet kommit till Prästgården. Det har varit fullt ös sedan kl 06.00. Konstatera runt 7.00 att Lily fick vara hemma då hon varit lite förkyld i helgen, ingen feber, ingen rinnande näsa. Men jag vill verkligen vara säker att hon inte smittar någon annan på dagis, för det finns dom är extra känsliga. Fick iväg storasyster med gympapåsen och sen började pusslet. Vem ringer man och sjukskriver sig hos? Ja just det funkar inte så. Finns det en nackdel att vara egen företagare så är det såna stunder. Men jag lovar att fördelar väger upp nackdelarna.
9.30 börja mitt pass i Hemus 8.45 fick jag barnvakt, sen hem på lunch försökte fixa urinprov ifall det var UVI igen. Sen kom barnvakt nr 2 och jag massera lite. Upp till sjukstugan och barnet var friskt. In på Ica, en handling som normalt tar 3 min tog 30 min med Lily. Väl hemma var det dags att köra mitt nya träningspass, för var det nåt jag inte skulle missa idag var det just min träning, gick galant. tufft som f-n och lite avbrott för sjuklingen. Väldigt stolt över mig själv att jag fixa det.(Och yes jag är inne på månad 2 med Olga och det händer grejer både i knopp och kropp) .
Många frågar mig, hur orkar du allt du gör? 
Och jag hade inte orkat mycket om jag inte hade fått träna och fått i mig mina 5-6 måltider om dagen.
Ibland funderar jag också så om vissa människor, och konsterar varje gång inne i mitt huvud att dom har lika många timmar på ett dygn som jag. Konstigt.
Förra veckan gick i ett, med föreläsning, behandlingar, MBC och Non Stop Business,  som var en succe, hoppas det blir något återkommande. Träffa massvis med härliga människor, både gamla bekanta och nya kontakter och med mig fick jag lite nya roliga jobbuppdrag. Nätverkande är grejen!

Nu pusslar jag på med familj och jobb ett par dar till sen tar jag semester några dagar. Njuta av familjen spa:a, bada med barnen, få massage, bowla, ut och äta och ta med mig högen med tidninagr jag prenumerar på men inte hinner läsa. Underbart!

Men först ses vi på Vimlas kundkväll på onsdag 19-21, jag kommer ha jättefina erbjudanden och rabatterpå mina varor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar