9 sep. 2011

Helg!

Helgen är snart här, jag har öppet till 14 och sen har jag endast en behandling kvar att göra. Hälsoveckan är snart slut och jag hoppas ni har passat på att prova nåt av det breda utbudet.
 Det händer så mycket i lilla Älvdalen, helt fantastiskt.

Vecka 3 av 8 av Mamma Boot Camp är avklarade, och det är inte försent att haka på för det, fick nya deltagare med även denna vecka. Det är aldrig försent!

Här kommer lite bilder från hälsomässan i simhallen som jag var på i onsdags. Bredvid mig stod även Sussanne från Apoteket, och ja jag vägde mig på hennes fettvåg och nu har jag ett mål att jobba på där. Den räknar även ut BMI, men det är inget jag litar ochd et ska ni inte göra heller. Världens minsta människa kan vara överviktig enligt en sån, för BMI bryr sig inte om vikten avser fett eller muskler.
Så en fet kan vara "smal" och tvärtom, hänger ni med?


Mina bord på hälsomässan och Lisas gröna bredvid. (varning för suddiga bilder, mästerfotografen carola har tydligen satt fingret på den
där grejen som tar fotot.:))

Finn 2 sportkullor. :)

Bredvid Sportkullan satt nya gymmet och informera och det första medlemsskapet tecknades under kvällen. Ska bli så kul att se hur det blir sen.

Snart är mina första PT-online månad slut och det gick så fort så jag forsätter nog några månader till. Det har hänt grejer, det både syns och känns.

Helgen kommer bestå av 2 träningsspass kombinerat styrka (uppdelade muskelgrupper)och kondition.Och en helg av balans hoppas jag även på även denna helg,
då jag försöker vänja bort mitt allt eller inget beteende. Bra att ha ibland med inte jämt....
Imorgon ska jag på date, det ser jag fram emot enormt. Ha en fin helg!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja, det där med allt eller inget känner jag igen... men det gäller att jobba med sig själv, allt sitter i knoppen:)
  Hoppas ni får en härlig dejt!
  Kramar från Johanna

  SvaraRadera
 2. Tack Johanna! skönt att man inte är ensam med sitt "allt eller inget" bra att ha ibland när det gäller att ha fokus. Men i vissa lägen vill jag inte ha det.:) Ja, jag hoppas det blir en härlig dejt med shopping, middag och bio :) ha en bra helg! Kram Carola

  SvaraRadera