6 sep. 2011

Energikick!

 Veckans första pass i Mora och Älvdalen är avklarade. Och vilken energikick det är, dom är så duktiga och jobbar hårt mina mammor. Det här kommer vara de mest vältränande småbarnsmammor ni kan hitta. Bra förebilder till sina som tar hand sin kropp & själ och ge sig extra energi för att klara vardagen.
 Malin & Anna-Karin jobbar hårt med axelpress, för att sen direkt ner och köra väderkvarnen.
Dom har blivit så starka.

Viktigt att jobba 2 och 2 för att knyta band.

En tuff variant av sidoplanka:)

Sidoplanka på tå, Kristin kämpar på duktigt och tightar till midjan.

Plankan, plankan och åter plankan. "Hemligeten" till en stark bål och platt mage. Såklart krävs det andra omställningar i livet, såsom kost, sömn och stressfritt också.


Idag har jag själv en välbehövlig vilodag. Väntar in en stor leverans från Reneé Voltaire på en del nyheter och en del "ordinare" som är ett måste i varje kök. Har jags lut på kokosolja lantbuljong blir det kris.  På eftermiddagen är det pappersjobb och behandlingar varvat.

Imorgon på förmiddagen är det pass i Mora som gäller, och sen på eftermiddagen är det spakväll i Älvdalens simhall, jag och andra företagare kommer vara där och ha en minihälsomässa. Apoteket brukar alltid vara där och då ska jag passa på att ta blodtryck & väga mig och se vad jag har för fettprocent. Och göra om det längre fram och se vad som har hänt i kroppen. Det brukar vara gratis, så passa du med. Jag tar med mig en del produkter till försäljning och lite gratisprover, så kom och hälsa på och säg hej och passa på att ta en simtur i vår fina simhall.

Har lite tips till er som tränar med Kettlebells eller vill träna.Ni som har I-phone så går det att ta hem en app som heter Kettlebell fitness med en massae övningar. Mitt tips är att köpa fitnesskettlebells, Har sett att det finns en variant som man kan fylla med vatten och sand, men det räcker inte långt förrän du måste ha tyngre. Det ska vara bra om man är ute och reser, och det är ju bra om man har tillgång till en strand,men ett hotellrum? nja. Är du ute reser finns det bättre alternativ och det brukar finnas gym på de flesta ställen. Här har ni en sida med en massa pass: http://kettlebellsecrets.com/reports/102workouts.pdf Finns bra videos på youtube hur ni gör de olika övningar.  Så swinga på och kör hårt!

2 kommentarer:

  1. Jeanette, Älvdalen6 september 2011 14:59

    Tack för en toppen träningsdag Carola & "mammorna"! Vilket härligt gäng ni är att träna med!

    SvaraRadera
  2. Tack ni! Ni ger sån energi! Carola

    SvaraRadera