2 sep. 2011

2 inlägg på en dag....

 2 inlägg på en dag, det tar sig. Men är det ändå 3-siffrigt med läsare vajer dag får jag skärpa mig va?
Ni ser en länk och bild på kettlebells ovan er, där kan ni beställa hem bra funktionella träningsredskap såsom kettlbells (20 min och du är slut)till bra priser. Just nu har jag slut hemma, men då går det bra att beställa genom länken och då får ni era saker hem till er direkt. eftersom jag fått förfrågan från andra delar i landet, så är det enklast och billigast för er att göra så istället för att jag ska ta hem först och sen skicka till er, kanonbra!

Vi har avklarat 2 veckor av Mamma Boot Camp, och wow vad styrketräning gör för kroppen. Jag ser resultat redan och dom känner även det själv. Jättekul. Att dom knappt kan gå pga av svår träningsvärk från veckans första pass, stoppar dom inte att komma och kämpa igenom pass 2.
Dom får läxor med mig varje vecka, och denna vecka har det varit att äta plus övningar att göra hemma. Äta mellanmål var fokus denna vecka, och jag tror ingen åt mellanmål, nån åt godis, nån åt nån gång ibland.
Jag äter själv 2-3 mellanmål om dagen. Försöker att äta var 3:e timme, för att hålla blodsockret i balans och sockersug borta. Gör jag inte det får jag inte så roliga humörsvängningar, och sockersuget kommer till mig på eftermiddagen och jag hade kunna länsa allt som innehållet socker i sig i skafferi. Och sen är det otroligt viktigt att äta efter träning för återhämtningen. Protein är basen i alla mina mellanmål, för att hålla mig mätt, kicka igång ämnesomsättningen och att "mata"mina muskler(som förhopppningsvis växer:)). Harnu precis avklarat ett mellanmål efter styrkepass 4/5 (olika muskelgrupper, så dom hinner vila melllan passa, jag lovar)denna vecka. Nu blir det en välbehövlig dusch och risken att slippa eftersvettas är nu över. Ha en härlig fredag!Förresten, min nya fredagsmys  rutin har blivit, helkroppspeeling, inpackning av hår, och grundlig rengöring av ansikte med tillhörande ansiktsmask. Mycket fräschare än att moffa i soffan,det sparar jag tills imorgon.:)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar