28 aug. 2011

Swisch!

Swisch så var denna vecka slut. Ni ska veta att jag har många blogginlägg i huvudet om dagarna, när jag är mitt uppe i allt , då tänker jag, det här ska jag blogga om sen.
Men det hinns inte riktigt, men just nu är jaghelt ensam hemma och har all tid i världen. Älskling har åkt till Oslo, och båda mina tjejer sover hos mormor och morfar. Själv blir jag helt handlingsförlamad och tycker inte alls det är skönt att vara själv, men ibland får man väl låna ut dom och passa på att göra nåt man inte gör, annars. Har inte kollat en minut på tv i veckan men idag blev det två filmer.
Idag har jag även vilodag från träningen, och ni vet ni som tränar när man är på banan och träningen flyter på bra, så kan det vara ganska jobbigt att ha den där väbehövliga vilodagen. Ja det var väl det jag skrev lite om i mitt senaste inlägg, BALANS. Att det kan vara så svårt ibland. Men imorgon är det dags igen för ett styrkepass. Men först ska jag träna mina mammor i Mora och imorgon ska dom få träna lite extra rumpa.:) Ja det ska Älvdalsmammorna få på tisdag också.

 Jag har nu gjort 2 veckor PT-Online med Olga Rönnberg och det går bra. Maten har jag inte ändrat på så mycket hon hade inte så mycket att säga om den, lite småsaker. En dag hade jag ätit för lite till exempel,och det fast jag äter 6 mål om dagen. Det har har jag varit medveten om tidigare då jag har fört matdagbok förr för att kolla hur jag låg till. Och det är inte bra, man går inte ner i vikt av det. Tro det eller ej.
Jag är glad att jag gör detta med Olga, nu vet jag varför en PT är värd så mycket för att nå sina resultat. Det är inte det att jag vet vad jag ska äta och träna. Det som är värdefullt för mig är den feedbacken jag får dagligen, att hon säger att jag sköter mig, det kommer bli super, kämpa på, du jobbar bra och så vidare. Sen är det ju inte så att man vill maila henne och skriva att jag sket i att träna idag och jag åt en chokladkaka till mellis. Nej, då gör man träningen och äter sitt protein, det blir enklare så.:)

Under en intensiv period av träning är det bra att sätta upp delmål och belöningar tycker jag. Jag fyller år 1 månad och jag vill verkligen inte ha nåt materiellt, jag vill ha det som gör mig lycklig och får mig att må bra. Så idag boka vi 3 överattningar i Lindvallen med bad på experium för ungarna 2 av dagarna, bowling på kvällen, spa och bokad massage(på mitt gamla jobb) till mig och tid att gå på gymmet och att umgås med min familj hela helgen. Sälen så nära, men känns så långt bort.
Nåt som heller inte är så långt bort är sängen. Imorgon väntar en ny vecka, ny vecka med härliga träningspass både för mig och mina mamas, möten, och massager. Gonatt!


Just ja...Jag kommer beställa hem fler Kettlebells snart igen om nån vill ha, tar även hem hudvård i veckan från Dermanord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar