29 aug. 2011

September

Vi går in en ny månad snart och ni har mycket att boka in kalendern.
Den första dagen i månaden kommer näringslivskontoret och gör ett företagsbesök hos mig.
I helgen startar Hälsoveckan och den pågår ända fram till 11 sep. Det finns så mycket kul att göra under denna långa vecka, för både stora och små. Jag hinner inte riktigt med och har ju själv toppen erbjudande, 20% på alla mina behandlingar gäller under Hälsoveckan. Så har du inte bokat, gör det för den veckan brukar bli full  och lite till.

En dag som jag hade vela dela upp mig i 4 är den 8 sep, då föreläser Niklas Wikegård i Mora om coaching och jag hade så gärna vela gå, samtidigt startar Lina Hedlund sitt Insanitypass och samtidigt kan man även prova crosstraining i Sälen. Men jag har redan bokat in ett möte för länge sen, så det får det bli.
Lina kommer dock köra sitt pass på torsdagar 18.30 framöver och jag ska verkligen försöka ta mig iväg, det är pass i min smak, ett pass som ger nåt, inget vanlig aerobicpass. Ett pass i "Olgastil" kan man säga.

10-11 september är det dags för träffa Dalarna, jag har gett även gett dom fina erbjudanden till eventuella nya invånare i Älvdalen.

 20 sep är det dags för Non Stop Business, en härlig inspirationsdag på Mora Parken som kommer ge mycket.

Det kommer bli hela 19 tillfällen under september att prova på Mamma Boot Camp, mån & ons i Mora, tis & tors i Älvdalen.

 28 sep på min födelsedag så kommer det bli en rolig kundkväll på Vimla, jag kommer vara där och visa vad jag har bland annat. Så håll utkik efter annons.

Jag avslutar månaden med kvalitetstid med familjen i Sälen.

Vem sa att hösten är tråkig, jag ser iallafall fram emot september måndad.Sen kommer en minst lika rolig månad efter det:)

Min dator är på lagning och jag väntar på besked om saker och ting går att rädda eller inte, så det blir ett fotolöst inlägg idag med. Nu har jag den bärbara som jag inte alls gillar, men tack för att den får vara hemma och inte i Oslo.:)

Jag har lagt en stor order till både Dermanord och Reneé Voltaire, så snart fylls hyllorna upp med nytt igen, endel nyheter från Reneé kommer det bland annat.

Idag är det dags för Mamma Boot Camp Älvdalen, och veckans läxa för dom blir att ÄTA.
Efter det har jag massagebehandlingar, och på em ska jag averka styrkepass 2 av 5 denna vecka, direkt efter styrkan hoppar jag upp på crosstrainern och kör cardio.
Ha en bra dag!a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar