15 aug. 2011

Nu kör vi!

Eller, " nu sör vi!" som Lily brukar säga. :)
Imorgon börja Lily dagis igen och jag ska finslipa på det sista inför Mamma Boot Camp starten som börjar nästa vecka. Börjar även lite smått med behandlingar denna vecka, så välkommen att boka dig en tid.

Idag börjar en ny utmaning, jag blir med PT. Och ingen vanlig PT. Olga Rönnberg ska jag lyda den närmaste tiden. Igår läste jag att hon kommer vara en av  Biggest Losers tränare denna säsong, inspelningarna pågår för fullt men visas inte förrän till våren. Hur grymt är inte det? Samtidigt som hon kommer träna Biggest Loser gänget ska hon även coacha mig och samtidigt ska jag träna x antal mammor i Mora & Älvdalen. Jag gick även Mamma Boot Camp instruktör hos henne så det ska bli så kul att se resultaten både på mig själv och BL-deltagarna. Jag blir ju själv Personlig Tränare nästa år, och jag behöver prova på hur det är att vara kunden. Det vore lite som att bli massör och aldrig ens provat massage tycker jag.

Jag behöver nu inte planera mina egna träningsupplägg nu ( men passen ska ju göras) och jag kommer kunna lägga ännu mer fokus på min mammor, denna säsongen kommer bli kanon. Jag har lite annat upplägg och jag kommer göra allt för att mammorna ska lyckas nå sina mål, träning är en stor del men det krävs andra verktyg också.
 Intresseanmälan till MammaBootCamp eller bokning av behandling:
070-3663749

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar