8 aug. 2011

Here we go again..Hej alla fina läsare!
Gjorde ett långt,långt inlägg igår  med en massa bilder men jag hann inte klart, och så är det svårt att fortsätta på det idag, så jag gör ett nytt försök. Ett långt sommarlov går mot sitt slut och hösten väntar. Mina barn har fått lyxen att få vara hemma hela sommaren, det tycker jag är lyx iallafall att få kunna ge det. Utvecklingen av dom under sommaren har varit så stor och jobba det hinner jag i många år fram över, tiden med de små är så kort och den kommer aldrig mer tillbaka. Hösten vänatar som sagt och jag älskar hösten, är ett höstbarn och har inga problem med att lämna sommaren. Sommaren som var så skön, jag har badat  mer denna sommar än vad nog gjort sammanlagt de 3 senaste somrarna. Bröllop, utflykter av alla dess slag,grillat allt som går att grilla, loppis, furuvik, västerås, grönan, träning,auktion, björnparken och underbara Älvdalen,ungefär så har sommaren sett ut.
Om 2 veckor är de dags för Mamma Boot Camp.
22 augusti 9.30 startar MBC Mora vid Hemus Skidstadion måndagar och onsdagar till och med 12 oktober.

23 augusti 9.30startar MBC Älvdalen vid Älvdalens Prästgård tisdagar pch torsdagar till och med 13 okt.
Vill du ha infomail eller har du några frågor maila: friskvardsfokus@hotmail.com
Info hittar du även på FB-sidan här .

Det blir lite annorlunda denna termin  då vi möter hösten och jag vill ge mina mammor verktygen att nå sina mål och fortsätta under upphållet i vintern.

Det är begränsat med antal platser.
Varför? Det här är inget vanligt pass på gymmet. Jag är noga med att ni gör övningarna rätt och det är viktigt för resultaten att gör övningarna fullt ut och att klara av att göra det själv hemma eller på gymmet sen. På vanliga pass kör man ofta inte övningarna fullt ut för att vara på den säkra sidan, och där kan man ha proppfulla klasser utan nån möjlighet att håll koll på tekniken på alla.

Jag går också mot nya utmaningar till hösten, om en vecka kommer jag börja med PT-online med landets bästa mammatränare Olga Rönnberg, som jag även gick MBC instruktör hos. Kan tyckas konstigt att jag behöver PT, jag vet hur man tränar och jag vet hur jag ska äta och när jag ska äta vad. Men det här året har jag gett mycket till arbetet och så har det hänt en hel del dramatiska saker runt mig som gjort att jag fått fokus på annat än mig själv. Så det här är en present till mig själv. Ska bli kul att få kost och träningsprogram från Olga och se resultaten av det, kommer bli en grym erfarenhet då jag själv blir PT nästa år.

Veckan är här som hela Älvdalen har väntat v 32. En perfekt avslutning på en underbar sommar.
Sen kör jag igång med Massage & spabehandlingar, vildmarkspa, Mammaboot Camp. Ni kommer även se mig under Hälsoveckan & Non stop Business på Mora Parken den 20 sep och nya samarbeten väntar, spännande!
Kläm ur det sista ur sommaren nu och ta fram det när det är som kallast och mörkast i vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar