23 aug. 2011

Datahaveri

Vad beroende man kan vara av en dator, tillgång till internet. Igår gav allt upp hemma, allt och allt men tv och data. Och ingen smartphone har jag heller snarare stoneagephone, så jag kunde inte ens hitta numret till datahjälp då jag slänger alla papperstelefonkataloger. Nu har jag fått låna en bärbar med mor min. Så nu kan jag ha mailkontakt igen, tack och lov. Men jag kommer inte åt några jobbdokument tyvärr.

Annnars är det full fart, igår starta jag MBC Mora och idag MBC Älvdalen, praktiskt taget fulla grupper. Så kul med så motiverande mammor som vill må bra. Och jag älskar det, att instuera, att jobba med friskvård i olika former, att hjälpa andra att må bra. Jag lever drömmen, men drömmer ännu om andra drömmar.  Idag gjorde jag även premiär på radio, Jon och Sofia på Centralen (radio dalarna) ringde upp mig i morse och var väldig intresserade av mina mammaklasser, var med ca 6 min kanske och det var jättehemskt men även jättekul! Hemskt för jag hörde inte vad dom sa ibland då det glappade och de försvann och sen hade jag ingen aning om vad de skulle fråga. Ingen aning hur dom hitta mig av alla människor, så det var ju kul.. Gick säkert bra men jag tänker inte lyssna på det, kan hända att jag sjunker genom golvet till begravningsbyrån. Vore kanske klokt och lyssna och lära sig inför eventuella intervjuer, men nej tack.

update: efter påtryck så tog jag och lyssna på det, och dog en smula. FY va hemskt! Men jag lärde mig en sak, att inte säg MEN 111 ggr på 5 min och att ha lite mera pondus i rösten hade ju inte skadat,kanske det hjälps om man står upp? inte tillbakalutad i soffan..
Men, men, men, men det var ju jag, fast rösten lät som en främmande MENNiska.:D

Jag varvar veckan med 4 MBC-pass och resten av luckorna är fullbokat med både massage & spabehandlingar. Blir ett bildlöst inlägg om inte jag ska hitta igen nåt på denna dator kanske.:)

Här hitta jag nåt, en bild från mammas asiatiska del i trädgården. Yin & Yang. Då tänker jag BALANS.
Det är nåt jag jobbar med varje dag, och har även svårt för ibland det kan röra saker som kost,träning och vila.

Nu ska mina stora tjejer i säng och jag få kväll. Stora är dom, Liv börja 2:a klass igår och Lily gjorde både nr 1 och nr 2 på pottan idag. Det är stort!

Ps: har fått önskemål om tipsa mer om KB träning, och det kommer! Har ni några andra önskemål skriv en rad, ingen har lämnat en kommentar sen i april, så nu är det dags va?.:) Ha en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar