1 juli 2011

Semester

Fredag och regn, jag är inte många timmars jobb borta från min semester och då är det regn såklart. Igår när det var så kanonfint varva jag hela dagen med massage och bokföring, och det gjorde mig inget för snart får jag också ut och njuta av sommaren tänkte jag. De närmaste 7 veckorna ska jag vara hemma med mina barn, och från och med 22 augusti går det bra att boka massage & spabehandlingar igen, tack mina kära kunder för att ni tålmodigt väntar så läng.. Samma dag börjar Mamma Boot Camp Mora och dagen efter Mamma Boot Camp Älvdalen, har du inte anmält dig, gör det nu. Jag rekommenderar verkligen att vara med på första passet då det är den enda gången jag kommer gå igenom magmuskeldelningtestet, och lite mer om mammakroppen. Resten av gångerna använder vi tiden effektivt till resultatinriktad träning.Och bevisen om resultat har jag fått från min första omgång med Mamma Boot Camp från de mammor som varit med från början till slut.

Nästa år kan jag ta träningen och instruktörsrollen till en helt annan nivå. Det är klart nu och jag blir Personlig Tränare 2012. Har ca 60 studietimmar till att bli PT kvar. Men känner jag mig rätt så kan vi gångra dom där timmarna x antal gånger, för går jag in för nåt så gör jag det rejält.

Sommarean som gäller den här veckan är 25% på alla Dermanord och Lundmyr of Sweden och 10% på alla Reneé Voltaire produkter. Kameran är nu hittat så här kan ni se vad som finns. Öppet idag 11-14.

 Nästa vecka kommer det en leverans från Reneé. Det som är nytt på hyllan är bland annat det här:

Smoothiemix innehåller hampaprotein (bästa proteinkällan från naturen, snällt både för kroppen och miljön). Hampaprotein innehåller 50% rent grönt protein. Açai, superbäret från Amazonas är fullproppat med antioxidanter och fibrer. Spirulina, mirakelalgen full av näring och protein. Vetegräs, ger kroppen en klorofyllboost och laddar cellerna med ny energiHampaprotein är bästa tillskottet efter och före träning, perfekt till frukost, som mellanmål eller för stressiga dagar. Ger härlig energi och håller blodsockernivån i balans. Må bra och bli stark


Och många av er har väntat på bovetecrunch, den kommer nu i ny fin förpackning och den här är det hallon i.

Jag önskar er alla en skön sommar och semester. Bloggen kommer nog inte vara speciellt aktiv under sommaren, men  i slutet av augusti är allt i sin ordning igen. Jag kommer försöka ha öppet fredagar i sommar, med undantag då vi kommer vara borta på semester. Välkomna att handla andra tider också, skicka ett mail eller sms och se om jag är på plats.

Njut av sommaren nu, det ska vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar