5 juli 2011

Lägg till en bra vana, ta bort en dålig...

Sommartider och det är lätt att det blir för mycket av goda, det goda är tyvärr oftast nåt som är dåligt för oss. Jag brukar vara lite "slappare" med mat och träning under sommaren, men det sätter ju sina spår som man får jobba med i höst.  Är det värt det? Nej, det går inte att vara slapp varje dag, men ett par dagar i veckan under sommaren. Jag försöker få in mycket  vardagsmotion och mina träningspass tar jag som det kommer just nu, imorse vart det cirkelträning och Lily följde med ut. Viktigaste nu är att vara med familjen och inte känna nån press till prestation(gällande all form av prestation.)
Jag laddar inför mer målinriktad och planerad träning om 1 månad, och det går inte att ha fokus jämt så en paus behövs nu (på alla plan).

Har fått in en hel del nya produkter,alla perfekt att lägga till nåt bra till din hälsa.

Bovetecrunch Hallon, till frukost eller kvällsmat. 79:-

Smoothiemix 129:-
Byt ut en glass och gör en härlig smoothie istället. Som håller blodsockret i balans, sockersuget borta och magen mätt.

Protein! Alltid bra! 159:-

Agave sirap. 65:- byt ut det vanliga sockret.

59:- Chokladte.Mumma.

Och på tal om vanor, så kan jag säga att jag la till med en ny vana efter jag var Pauluns föreläsning, varje dag tar jag 2 st paranötter. Varför? Den innehåller selen, som är ett grundämnekroppen använder för att bilda antioxidanter, vilket skyddar mot tidigt åldrande, cancer och hjärt & kärlsjukdomar. Selen är det bevisat att vi i Sverige får i oss för lite och finns som kostillskott för dom som inte vill eller kan äta nötter. Jag har tur och tål, nötter är så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar