7 juni 2011

Sommaren är här!

Vi är inne i Juni och det är full fart och jag försöker njuta av dagarna och min familj och ta tillvara på härliga träningstunder utomhus. Grannarna lär nog tycka jag är konstig med mina övningar och mina  kettlebells men det är så skönt att vara ute och barfota och samtidigt ha barnen ute(får dock jaga en ibland).

Jag masserar fram till sista Juni sen är det tänkt att jag ska vara ledig tills mitten av Augusti med mina barn. Så vill du ha en massage innan jag tar semester så passa på att boka nu, har inte mycket tider kvar. Första helgen med Vildmarksspa ha varit, och första helgen blev bokad, jättekul !
Nöjda gäster som fick massage, spakit och en het bastuupplevelse i den vedeldade bastun vid sjön av mig. Dom bodde även kvar där hela helgen och sen var dom i Mikaels (jobbar i serveringen och är stugvärd)trygga händer.
Vi har 5 stycken Mamma Boot Camp pass kvar denna omgång och denna vecka kör vi cirkelövningar. Blir ett nytt pass nästa vecka  och jag tänker funktionellt,stimulans, stenåldern och framförallt roligt och stärkande! Kan avslöja att det blir barfota och en hel del olika sätt man kan ta sig framåt eller bakåt på.:)
Tycker det är så kul att göra pass har hur mycket ideér som helst men det är bra att köra samma ett tag lika bra och viktigt som det är att byta efter ett tag.

Vi kör igång den 23 augusti igen samma dagar och tider. Beroende på anmälningar funderar jag på en grupp för nyblivna mammor och en mera fortsättargrupp. 22 augusti tänkte jag starta en grupp i Mora. Har fått intresseanmälningar redan, är du intresseras till hösten så anmäl intresse på friskvardsfokus@hotmail.com så mailar jag mer info.  Ska bli kul att möta hösten då som vi mött sommaren nu.

Kom ihåg solskydddserbjudandet, har bara ett kit kvar hemma men tar hem mer, men passa på att köpa under Juni för sen kan jag inte beställa för än i augusti då Dermanord stänger för semester under Juli.
Här håller 3-årstrotsen i sig så den ska jag hugga tag i nu, dusch, saga och mys i timmar. Hoppas på att iallafall få se Desperte Housewifes denna vecka. Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar