23 juni 2011

Midsommar!

Har precis avklarat den sista Mamma Boot Camp passet för denna gång. 16 ggr har vi kört oavsett väder, idag var det inget vidare väder men 2 tappra mammor kom. Totalt har det var med ca 20 mammor och förmodligen ännu fler barn, endel har kämpat på alla gånger en del har hoppat på när dom har kunnat. Jag har haft så kul, och jag är så STOLT. När jag har fått sett utvecklingen från 1: passet till nu, vad starka dom har blivit, vilken hållning, vilka morsor!Wow!

Att vara instruktör är ju jättekul och även jag har utvecklats under dessa pass och lärt mig mycket. En roll som jag kommer fortsätta att utveckla Och jag har hittat ett koncept som jag verkligen gillar.
Funktionell utomhusträning med fokus på kvinnor. Det är många som vill vara med som inte är mammor och jag funderar på om jag ska sätta ihop en till grupp.

Så det blir 3 stycken boot camp:
Boot Camp Älvdalen- för mammor & barn.
Boot Canp Mora- för mammor & barn.
Boot Camp Älvdalen- för kvinnor.
Är du en av dom vill var med, skriva gärna en rad om tider och dagar som passar, så ska jag se vad som går att ordna.


Vi tar nu ett sommaruppehåll till den 23 augusti Älvdalen, och den 22 augusti är det dags för Moramammorna. Anmäl intresse på: friskvardsfokus@hotmail.com


Nu ska jag förebereda och handla inför bröllopsmiddag jag ska göra imorgon! Kul!
Ha en underbar midsommar och hoppa rjeält till små grodorna och allt vad det är så får ni lite träning ;)

Håll koll på blogg och facebook för på måndag kommer ett sommarerbjudnande ni inte får missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar