17 juni 2011

Jobbar för att vara lååååångledig.

Desto lämgre in sommaren jag kommer desto mindre bloggande blir det. Desto närmare ledigheten jag kommer desto mer jobbar jag. Är jag ensam om fenomenet?
Masserar på till sista Juni sen har jag börjat bokat in mina kunder från och med 22 augusti, i hela 7 veckor kommer jag var hemma med mina barn.  Men vill ni handla produkter eller presentkort så går det bra att komma att handla.
Håller på planerar inför höstens omgång av Mamma Boot Camp. Jag har haft så kul dom här passen vi har haft och jag är nog inte ensam om det. 22 augusti är det meningen att det ska dra igång i Mora om jag får in minst 10 anmälningar. Kommer reka vart vi ska vara nästa vecka. 23 augusti börjar det i Älvdalen. Har redan fått in anmälningar från båda orterna. Annonser kommer ut i slutet av sommaren.
Men först har vi 2 passa kvar. tisdag och torsdag kl 9.30!

Har varit kul att få träffat såna här små godingar, och jag tror dom har varit helnöjda att få följa med mamma och tränat och fått träffat lite kompisar.

Mycket skratt har det blivit.
Här håller nog inte alla med, men jag tycker det SKA vara kul att träna sen att det är jobbigt gör inget om det är kul.

Mammorna är så duktiga och dom har blivit så starka.
Den här övningen hade rag aldrig kunna göra med dom första gången.
Är du intresserad av höstens omgång eller har frågor, maila friskvardsfokus@hotmail.com så får du mer info.

Min stora tjej har slutat 1:a klass. Hjälp vad hon har blivit stor min vackra flicka.

 Jag hoppas jag har tålamod lagrat att vara hemma 7 veckor, för mycket hyss blir det nog.
Fin vit stol va med en massa röda streck på?
Vi har laddat med en skål av aktiviteter. Blå lappar för regniga dagar, gula för soliga osv. Och vi har laddatr med mycket blå, fast vi hoppas på mycket gult.:)

Ha en bra helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar