30 maj 2011

Workout Åre 2011

Vakna fredag morgon md huvudvärk och förkylning (skit också )och skulle åka iväg på en hälsohelg i Åre. Tog Kan Jang sen drog vi till Åre och checka in på Holiday Club. Hoppa över första passet Functional Moves för jag var så hängig.


Tog iallafall ett pass på fredag kväll och det var Extrem Core träning med Fredrik Andersson. Han gjorde plankor som jag jag aldrig sett och var grymt avancerade. Vart lite drama i slutet då polisen fick ta hand om hans stalker. Herregud vilka sjuka människor det finns, stackars kille.

Under helgen gick jag på två intressanta föreläsning hos Cecilia Duberg en om sömn som var superintressant och en om självkänsla.

Gick på en gripande förläsning även hos Oscar Jöback (gift med Peter Jöback), där kunde jag inte hålla tårarn tillbaka. Väldigt inspirerande kille.

Gick på TRX-workshop och köpte hem ett kit för ett bra pris. Nu ska jag träna som Navy Seals.

 Paulun var där och pratade om hur man skulle äta för att orka prestera. Otroligt duktig näringfysiolo.
 Jose Nunes (lever ihop med Katarina Woxnerud som bland annat startat upp S.A.F.E och The Academy) körde ett hårt funktionellt utomhuspass med käppar, han hade även en intressant förläsning om funktionell träning, som jag älskar! Jag skulle aldrig starta ett tradionellt gym med maskiner, tror faktiskt att det kommer dö ut.
Sista passet var med en annan känd hälsoprofil, Monica Björn. Och jag tycker fortfarande attt spinning är tråkigt, annars var alla annat kanon denna helg. Jäkligt sliten och ont överallt, men jag vill tillbaka nästa år. Idag blir det vila och imorgon tar jag med mig min nya TRX ut och kör funktionell träning.
Jag har lagt mitt fokus på funktionell träning hela helgen, då det är nåt jag tror på. Sen är de andra bitarna inom hälsa lika viktiga, spelar ju ingen roll om tränar bra om man inte äter rätt eller sover som ska. Det sa jag även i artiklen som kom ut i Mora Tidning i fredags, det är viktigt att få en balans inom alla delar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar