19 maj 2011

Tack!

Tack alla som tålmodigt tittar in,tack Hannah & Malin och alla inblandade för en väldigt lyckad företagsmässa i helgen. Tack för alla fina ord från alla nya och gamla kontakter jag träffa där. Och där hade jag kunna fortsätta i en evighet. Det händer mycket roligt och spännande i mitt liv och vem ska jag tacka för det? Jo mig själv. Men nu drar jag i bromsen lite och tänker ta det lugnare under sommaren. Och tyvärr så har jag tagit det lite väl lugnt med träningen senaste veckan. Men jag har varit så trött och seg och det känns som jag släpar runt på ett ton när jag är ute och går, och till råga på allt har jag styrketräningsförbud några dagar då jag tagit bort en lite odramatisk knöl på armen som har fått 5 stygn som inte få gå upp.

 Mamma Boot Camp har vi kört klart för 3:e veckan, 5 kvar denna omgång. Väntar på ett rep i MT så håll utkik efter oss.
Dom kämpar på bra trots svår träningsvärk. Men dom blir starkare och får avancera.

Härlig bild med härliga mammor.

 
Mamma Boot Camp bebisen Nova ser till så Plankan görs.

Imorgon är ni välkomna jag har öppet i Prästgården  mellan 11-14 och före och efter har jag massagebehandlingar.

Samtidigt har jag och mamma öppet i våran Loppislada i Västäng som vi har haft öppet i 3 år nu. Öppet där mellan 12-16 ons-sön hela sommaren.
Vill ni äta ekologiskt tycker jag ni ska dit och köpa gurk & tomatplantor bland annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar