24 maj 2011

Sol!

Från och med måndag kan jag äntligen ta hem solskydd! Så då räknar jag med att sommaren kommer också!
Så här skriver Dermanord:
Som troligen det första och enda märket i världen kan Dermanord nu erbjuda godkända solskyddsprodukter med enbart fysikaliskt solfilter (Titandioxid - som ej är nano) och helt utan kemiska/syntetiska solfilter.
Säljstart måndag 30 maj.
Sun Lotion SPF 20, 245:- i begränsad upplaga 130ml flaska som sedan blir 100ml tub.Sun Protecting Oil SPF 15, 245:- i begränsad upplaga 130ml sprayflaska sedan 125ml sprayflaska.


Dessa produkter kan hela familjen använda. Vill du lägga undan, säg till!
Kommer hem i slutet av nästa vecka.Mors dag på söndag och jag har mitt fina Mors dag erbjudande och andra aktuella erbjudanden som ni ser till höger. En annan fin present är att ge bort en timme till sig själv i form av en behandling, alltid uppskattat.
 Jag kommer vara i Åre på fredag när jag har öppet men min sambo är hemma och hjälper er att handla, han kan inte svara på några hudvårdsfrågor dock.:) Annars går det bra att komma idag eller imorgon.

Nu till något nödvändigt med tråkigt, bokföring står på schemat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar