23 maj 2011

Nytt försök!

Förra inlägget vela inte alls som jag vela.  Det ni ser nedan är dom pass och föreläsningar jag bokat in mig på workout Åre i helgen. En del kända namn inom fitness & hälsovärlden.Just nu behöver jag en spark där bak och en helg med mig själv och min vän. Men jag vet redan nu att jag kommer längta hem till bråkiga trotsiga barn som inte vill sova. Men det blir nog bra att få längta lite och komma bort. Men sambon hade jag gärna vela träffa som varken är bråkig eller trotsig och han har inga problem att sova som han ska heller.;)

Idag var det en behandlingsdag och imorgon är det Mamma Boot Camp dags, är ni nya så är det bara att haka på 9.30 utgår vi från Prästgården så det gäller att  vara i tid. Maila för mer info: friskvardsfokus@hotmail.com

Nu börjar kvällens kamp med att lägga barn, vi börjar att duscha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar