3 maj 2011

Min första MBC-klass avklarad!

Fin mamma boot camp teckning av min Livan.
 Idag var det äntligen premiär för Mamma Boot Camp Älvdalen och premiär för mig att instruera på "riktigt" det kom några tappra mammor som lät träningssuget övervinna det dåliga vädret. Och det gick bra tyckte jag och mammorna verkade nöjda och trötta. Det jag kan komma på så efterhand att att jag glömde stretcha ut höftböjaren (typ den viktigaste av dom alla) men vi tar det på torsdag, förlåt mamas.:) Vi kör igen torsdag kl 9.30 det är inte försent att vara med, och det är aldrig försent att börja träna. Har varit hängig själv och legat febrig i 2 dagar, hängig än men hoppas snart vara pigg och kunna träna själv igen

Jag är glad att jag har väntat några år med instruktörsbiten, var 3 år sen jag fick licensen och "grunden". Har lärt mig mycket av min egen träning under dessa år, och nu känner jag mig redo och säker att lära andra, och det var otroligt kul och givande helst till den grupp människor som ligger mig varmt om hjärtat, mammor. Nu är det egentligen inte mycket studier kvar till att bli PT, ett mål jag har framöver. Men först ska få mig en massa instruktörserfarenhet.
Jag packade sedan iväg mig till Biblan där jag jag hade föreläsningen "barn & massage". Hade med lite produkter med till försäljng. Lite lättare att bära hem sen.

Tack ni som lyssna och kom.

Fick en fin blomma med mig hem från Bibloteket. Jag vela verkligen inte ha någon ersättning,
men så fick jag en sån fin blomma, tack för jag fick komma! Blir ett nytt tema till hösten.
 Kom gärna med förslag.Dags att sova och ladda för en ny dag, något som är viktigt för mig och min hälsa är mina 8 timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar