4 maj 2011

Giftfritt tack!

Det jag föreläste om igår skriver Bodystore om på sin blogg idag: http://bodystorehalsoblogg.blogg.se/?tmp=04095347. Och man får redan på BB ett kit med gift att ta hem och smörja sina barn med, tack för det!

Våra barn får i sig tillräckligt med skit, ska man behöva smörja och göra ren deras kropp med skit också. Tänk på att huden är kroppens största organ och tar upp det vi smörjer in hos med. Hos mig hittar ni parabenfria produkter till barn utan konstigheter och mineraloljor. Ska ta upp detta jag förläste om igår i anant inlägg. Jag tycker att detta är så viktigt för ALLA att veta, och jag tycke ni ska vara kritiska  och kräsna vad ni använder för produkter och livsmedel. Vet ni att en nyfödd bebis har 200 kemikalier i sig?
Är det så konstigt att allergier, astma och olika sjukdomar ökar drastiskt!

Känner mig piggare idag, har nyss varit ute på en PW-runda på 70 min. Härligt var det. Jag ligger på gränsen till att jag knappt kan prata när jag ute och går och det är i den pulszonen man ska ligga för att förbränna fett och gå ner i vikt. Har fått avbok på alla mina massager idag, brukar ju inte hända precis. Det gör inget för jag har en hög pappersarbete som väntar på mig. Jippi!
Imorgon får jag dock vara fysisk igen,dagen startar med Mamma Boot Camp, sen möte om Hälsoveckan och sen styr jag kosan till Mora där jag ska ta hand om 6 tjejer på en spakväll som alla ska få behandling, blir nog 14 tim arbetsdag med restid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar