12 maj 2011

Efter regn kommer solsken?

Här ovan ser ni mina aktuella erbjudanden.
Mors dag paket: 330:- 29 maj är det Mors dag.
Brun utan sol paket: 299:- gäller tom 31 maj.

Har fortfarande inte fått in solskydd, får besked om 2 veckor. Har dock fått in Aloe Vera Barbadensis, som man använder till after-sun.

Fick ett fint vykort igår från en vän och gammal klasskompis från Scott, Stina har startat en egen hudvårdsserie. Wow, jag är imponerad! Kolla gärna in på hennes sida, där står mer om vem hon är och vad hon gör: http://www.eternityskincare.se/

Jag gillar rosa:) Nån form av skydd för handlederna är ett måste tycker jag när man kör med kettlebells.

Dom här väntar på mig snart. Fick lägga om träningen lite idagoch kör den inomhus.
Hade Mamma Boot Camp i morse och det kom 2 tappra mammor och 5 barn och körde trots uruselt väder. Bra jobbat  mammor! Och 2 av mina mammor var och jobbade stenhårt med att få till helgens företagsmässsa. Vi ses där! Imorgon har jag stängt, jag är nere på mässan fre-lör.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar