26 apr. 2011

Tillbaka till rutinerna

Lika duktig som jag är att sköta kost och träning under vardagarna lika dålig är jag att inte göra det under storhelger. Skönt med vardag igen och ägg och gröt som vanligt till frukost. Sen körde jag ett Mamma Boot Camp pass ute efter. Svårt att veta vart man ska sätta ribban medn jag tror det blir nog bra. Helt underbart skönt är det att träna ute iallafall. Inte lika motiverad att träna inne nu. Och det också nu folk kliver utanför gymmet och går inte tillbaka förrän till hösten igen.

Om en vecka kör jag igång Mamma Boot Camp så tveka inte om du vill komma i nån speciell midsommarklänning, eller bara vill träna må bra och träffa andra mammor:)

Har ni hunnit kika i Sommarens magazin?

Där var jag med! Jag blev jättenöjd med artikeln. Men så är det duktiga tjejer som gör tidningen också. Kika in på Acudiras hemsida: http://acudira.se/

På en annan sida i tidningen var det om att unna sig vildmarkspa i Navardalen. Och det är jag som kommer hålla i det med, i samarbete med ÄlvdalensTuristförening. Det kommer gå att boka vissa paket online och det kommer även gå att skräddarsy efter önskemål.
Det som erbjuds är, massage, bastuupplevelse, avslappning, träning, ansiktsmask och scrub bland annat. Maila mig gärna om det är nåt du undrar över. friskvardsfokus@hotmail.com

Dessa grejer jobbar jag mest med just nu, har även en föreläsning nästa vecka (om massagens effekter och om massageoljor och solskydd för barn, föreläsningen avslutas med massagesaga), spakväll och så behandlingar såklart.
Försöker struktuera upp resten av året och det börjar klarna upp och jag har att göra så det känns jättebra iallafall. Det är lite pussligt att vara egen ibland, men jag älskar det!
 Ska pussla ihop lite ledigt med mina barn i sommar också.:)
Ha en bra dag!

Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar