18 apr. 2011

Mamma Boot Camp utbildining.

Bild lånad härifrån.

Helgen har varit enormt givande, har aldrig känt mig så hemma, så rätt. I många sammahang jag varit har jag antingen varit ensam mamma eller yngst. Här kände jag mig hemma. Mammor med träningsglädje som vill hjälpa andra mammor. Ett härligt gäng som var jättekul att träffa. på bilden ovan gör vi "Blomman" planka på knä. Ser ni mig ? :)
 Jag glömde såklart kameran hemma, så jag har inte ett kort att bjuda på, men Olga knäppte lite.
Dagen vat enormt givande, vi gick igenom en hel del teori (tack och lov att man har antomin med sig)och så gjorde vi ett pass i Hagaparken. Olga kände på min mage och min magmuskel hade dragit ihop sig efter graviditeterna så där varjag godkänd, puh! Gjorde mycket plankor såklart, och även där hade hon inget att påpeka om. Det kändes bra att göra det rätt när man har med plankdrottingen att göra. Kommer inte glömma när jag var på ett pass här i närheten och jag gjorde plankan när de andra gjorde crunch, och så kommer en som är där och ska hjälpa till och trycker ner ryggen på mig för att göra det jobbigare trodde hon, jag tappade hållningen direkt och svanka till på en gång. Jag gjorde rätt och hon som skulle "hjälpa" gjorde istället illa.
Att få träffa kvinnan bakom bloggen : http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/ var jättekul. En härlig,klok och  insprirerande mamma och företagare. Har följt bloggen från början, och den är idag den största träningsbloggen i Sverige med 35 000 besökare om dagen.

Var mysigt att få lité tid med sambon också, första kvällen var vi på Aquavit och åt dyraste middagen någonsin och andrakvällen var Selma City Spa (en halvtimme,sen gick, vart inte så impad) sen åt vi på Vapiano och åt jättegod pizza till en 1/7 del av priset vi åt kvällen innan. Hotellet var jättebra med god ekologisk frukost och gångavstånd till allt. 
På det här gymmet var vi och hade kursen: www.planetfitness.se , där Olga start sin PT-karriär.
Var in på systrarna Voltaires nya butik på PUB innan vi får, annars shoppa vi inget.

Idag har jag massvis att göra, fakturera Mamma boot camp deltagare, planera MBC, massera, och träna såklart.:)

Fått frågan om hur gamla måste barnen var för att vara med?Det finns ingen gräns, du kan ta med din nyfödda i vagnen och du kan öven komma själv och lämna 5-åringen hemma. Träningen anpassas efter individen.
Intresseanmälan till Mamma boot camp till: friskvardsfokus@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar