19 apr. 2011

Mama & mellis

Nya numret av Mama damp ner i lådan idag, och på Olgas hälsosida i tidningen var det en notis om Mamma Boot Camp och adressen till sidan där man kan se vart man kan träna Mamma Boot Camp i Sverige. Jag är den som håller till längst upp i landet av alla. Jättekul och i bästa föräldatidningen också.(enlig mig).
Missa inte tävlingen på facebook, du kan vinna en prova på gång gratis, kika in här.

Mellistips: Min mellis nr 2 bestod idag av mixade frusna jordgubbar, kesella 1% och jordgubbsproteinpulver. Man kan självklart smaksätta med annat än proteinpulver. Ser ut som glass, och smakar som glass. Knappt man kan tro att det är "tillåtet". Skillnaden är bra ingridenser och man blir mätt.

1 kommentar:

  1. Svar: Ska ta och kolla lite prisuppgifter i helgen på dom i alla fall och se :) Osäkert om jag har råd denna månaden men hade varit kul med någon ny träningsform som jag kan göra hemma :)

    SvaraRadera