7 apr. 2011

Hemska vecka! Men nu vänder det!

Tack alla ni fina som kikar in varje dag, var ett tag sen jag kika in här och det beror på att det har varit en hemsk vecka, min kära lilla pappa bara 51 år har svävat mellan liv och död sedan i söndags, och fortfarande har vi inga riktiga svar på hur framtiden blir. Jag försöker tänker positivt och se framåt och hoppas och tror att allt blir bra. Håller modet uppe för dom runt mig och pappa. Ovissheten att gå här hemma (han är i Uppsala nu) gör mig galen och jag försöker jobba och leva på som vanligt och planera framtiden som om han snart kommer hem. Den här bloggen är ju inte speciellt privat annars, men jag kan inte skriva på som om inget har hänt känner jag., när tankarna är hos han hela tiden. Behövs inte sättas ingång spekulationer och rykten, som sagt vet vi inte mycket själva. Men det ska går bra nu, så är det. Det är nu han nya liv börjar. <3

Har inte kommit med nåt månadens erbjudande ännu, men det kommer och jag hoppas få fram bra erbjudanden på solskydd åt er. Har öppet idag mellan 11-14 sen har jag jag massager inbokat.
Kurs nästa helg i sthlm sen står det inte på förrän mamma boot camp börjar den 3 maj. Och samma dag 3 maj kommer jag vara på Älvdalens bibliotek kl 17.00 och berätta lite om massagens effekter på oss, och om massage/badoljor och solskydd för barn. Kvällen avslutas med massagesagor för stora som små.

Jobbar även på Vildmarkspa som går att boka i Navardalen i Juni. Massage, bastuupplevelse, avslappning och träning blir det. Så boka in det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar