10 apr. 2011

Härliga vecka!

Rubriken för detta inlägg blir tvärtom vad förra var. Pappa är på bättringsvägen och har fått komma till Mora och får förhoppningsvis svar om några veckor om hur framtiden blir. Känns lugnt just nu och jag ser fram emot en spännande vecka utan oro. Veckan varvas med jobb och nöje.
 Lätt att blanda ihop då mitt jobb är även mitt nöje. Helt jäkla underbart!
Jag kommer FÅ och GE massage. Jag tänker fortsätta "rehaba" min fot,jag kan fortfarande inte gå ok efter
3 veckor, så det blir simning, lite crosstrainer och styrketräning.
Vet inte hur det blir med det planerade vårruset i maj, tråkigt. Ska ju även på Workout Åre, men det blir ingen löpning då iallafall.
Hoppas vara något så när fit for fight på lördag ska jag på kurs hos Olga, den grymma kvinnan på bilden nedan. Och dagen kommer innehålla bland annat träning.

Jag ska bygga på min intruktörsutbildning då och bli Mamma Boot Camp instruktör. Den 3 maj drar det igång här i Älvdalen så har du inte anmält dig så gör det! Alla mammor är välkomna oavsett hur tränad och otränad man är och oavsett ålder på barn.

Min älskade sambo följer med och vi åker ner till Stockholm en dag tidigare och checkar in på Clarion Sign.

Där ska vi spa:a, mysa och at hand om varann.

Vi har även bokat bord på Aquavit på fredagkvällen. Vad vi gör lördagkväll är inte bestämt än, jag är på kurs iallafall hela dagen. Restaurangtips någon?
Nej dags och sova så det blir måndag nångång:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar