12 apr. 2011

Friskvårdsdag

Haft en skön förmiddag. Lämna mina små på skola och förskola, sen åkte jag ner på simhallen och simma 1,5 km och sen sola, basta och dusch i lugn och ro på det. Underbart och sen det bästa av allt, jaghar nyss fått en timmes helkroppsmassage. Det var välbehövligt kan jag säga, axlarna sjönk nog ner en decimeter, och jag mår toppen.

Hade väl inga speciella besvär innan, men när man får sig en genomkörare så märker man vad man ska ta hand om lite extra. Massage ökar kroppsmedveten enormt, och det är superviktigt tycker att vara kroppsmedveten. Blir en lugn dag för mig idag,denna dag blir min lediga dag då jag masserar mån, ons, tors, fre denna vecka och så kurs på lördag. Möjligtvis lite pappersarbete då.:).
Blir till och dricka mycket vatten idag och springa på toa idag så slaggprodukterna kommer ut efter massagen.

Är ni intresserade av attt veta mer om massagens effekter kommer jag berätta lite om det den 3 maj på Biblioteket. Blir även endel om vad man ska använda för produkter (oljor och solskydd) på sina barn. Och en mysig stund med massagesagor. Mina barn älskar massage, massage gör barn trygga. Och vem mår inte bra av beröring? Utan beröring dör vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar