13 apr. 2011

Dagen idag..

Efter barnen var lämnade så väntade dom här på mig hemma. Bara på´t då jag hade första behandlingen
kl 10.00. Värmde upp med 100 KB-swings och det tog idag 2.19 sek med god hållning, bra förbättring mot första gången då det tog 2.41 sek, jag använder 12 kg. Kanonövning som tränar hela kroppen. Sen gjorde ett utav Olgas mammaexpresspass, jag gjorde den från 29 nov. Cirkelövningar som gjordes 3 varv,grymt jobbigt och svettigt men bra och effektivt och tar ca 30 min.

Jag får träna barfota för min fot är fortfarande svullen och gör ont i vissa lägen. Men vem behöver springa, så kul är det inte.:) Sen är det skönt att styrketräna utan skor, och man får till bra swings med kettlebellsen. Totalt blev det 352 olika swings under passet.

Mamma Boot Camp Älvdalen är snart fullt, så går du och funderar om du ska vara sluta fundera och agera!
Vill du komma i form och är mamma?
 Anmäl ditt intresse på : friskvardsfokus@hotmail.com så år du mer info på mail.
Nu ska mammorna i Älvdalen i form!

Om en månad ungefär kommer solskydden att komma, så då hoppas jag få till ett bra erbjudande till er.
Blir lite massage om ett par timmar igen, och idag kommer Pappa äntligen hem så jag ska snart hämta Lily så ska vi dit och välkomna han hem.

1 kommentar:

  1. Jag är jättesugen på att testa KB :) Måste läsa på lite om det samt köpa en passande vikt till mig! :D

    SvaraRadera