28 mars 2011

Upp och nervänd måndag och nr 11 på listan

Den enegifulla måndagen med jobb blev det inte riktigt som ja hade tänkt mig. Dagen börja 05.30 när båda barnen som var halvkrassliga vela upp( hade det varit i förrgår hade den ju varit 04.30...zzzz).  Vabbat idag med dom och försökt fått lite jobb gjort emellanåt. Trött, sockersugen och utebliven träning, för jag orkar inte idag. Och så av den lilla promenaden till Ica (den första på en vecka), känns min fot lite extra, så nu blir det till och slänga i soffan. Jag och Liv måset ju se Halv åtta hos mig när det är från Mora den här veckan, ska bli kul att se. Hoppas på mera energi imorgon, kommer såna här dagar ibland och då gäller det inte att pressa sig  i onödan.
Usch kändes som ett negativt inlägg, och det är inte min stil. Men till nåt positivt, det har trillat in ännu mera anmälningar idag till MBC så det känns jättekul!  8 platser kvar nu i vår och 13 platser kvar till hösten.
Jag har fått klar all info nu också med priser. Så är du intresserad, maila! friskvardsfokus@hotmail.com

Nr 11 Favortiidrott
Jag kollar ALDRIG på nån idrott så jag har ingen favorit, men jag tycker om att röra på mig för jag mår bra.
Skäms ju att säga att jag inte ens har kollat på Älvdalens Maria Rydqvist. Där kan man kalla supermorsa, det stod i senaste Blossom att hon efter 4 månader fått sin Wilda var hon med i sin första tävling. Kom ihåg att jag såg en henne på rullskidor i västäng samma dag hon hade beräknad födsel. Vid det stadiet vid min BF gick jag inte ens på affären, +30kg och väldigt otymplig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar