15 mars 2011

Strålande sol

Frågan har dykt upp om erbjudanden och marserbjudandet går bra att boka nu och komma i april för samma pris, så har jag gjort även under dom andra månaderna. Gjorde en sån behandling igår, kunden var överlycklig och hon vela komma tillbaka själv och skicka hit sina anställda.Kul!

Erbjudandet var Klassisk massage & Ansiktskur 60 min 440:-.
Gäller bokningar innan 31 mars.
Skulle man ha bara tagit Ansiktskur kostar den 295:- och klassisk massage 30 min 295:-/60 min 500:-


Idag ska jag ta och kolla över min affärsplan lite och göra lite ändringar, så det blir mycket att sitta still för min rastlösa kropp & själ. Sen om graderna ute vill sjunka så blir det nog en powerwalk innan lunch. Men hur som helst blir iaf cirkelträning ikväll, var längesen nu. Blir öven minisimavslutning för mini i familjen.

Jag laddar även mentalt för att börja löpträna nästa vecka, ska springa Vårruset om 10 veckor. 5 km, men det är mycket för som aldrig sprungit 5 km ute, möjligen på löpband för ca 3 år sen. Och jag är inte den uthålliga träningstypen utan mer den explosiv. Med andra ord jag har inte mycket långsamma muskelfibrer  utan mer snabba.
Jag hade behövt en bra pulsklocka med tidtagning, tips på nån?
Sen ska fräscha upp mina kunskaper i mitt gamla studiematerial från S.A.F.E.Var ett tag sen jag fick hem "råsmart familj" och Jillan´s "master your metalobilsm".
Jag tyckte väldigt mycket om Jillians bok, då hon förklara mycket om ämnesomsättning, skölkörteln, och alla hormoner som spelar in i vår hälsa. Och tips på vad man ska äta och hur man ska tillaga det.  "råsmart familj" påminde mycket om "kärnfrisk familj" var en del bra att läsa och en del som jag hade kunna vara utan som Anna W sovmetod för barn, men så är det det i de flesta böcker, ta åt dig det du tycker om låt det andra va. Var inte mycket nytt för mig, men som en familj som vill börja ändra kost och levnadsvanor var den väldigt bra.
Dom pryder min vägg i köket och Leilaböckerna åkte in i köksskåpet. Om man ser hennes pizzaslices och cupcakes fler gånger om dagen så kanske man blir onödigt sugen. Så jag bytte fokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar