8 mars 2011

Sportlov och Vasalopp slut!

Ordning och reda igen barn tillbaka till skola och förskola och jag jobbar mera igen. Dagen idag har bestått av massage och en massa bokföring, nåt jag verkligen tycker är skittråkigt, men detso roligare att få koll och ordning på siffrorna.

Sista sportlovsdagen var igår och det var en del samtal till VC och giftinformationscentralen då Lily tyckte hon skulla käka maskindiskpulver, men det gick bra tack och lov. Ibland gör hon mig galen och jag tror hon gör dom lite galna(fast dom  har positivare ord för det) uppe på höghol också, där dom får lov att låsa ytterdörren bland annat för henne.

Vasaloppssöndagen spenderades i Bjärre och jag var där och hjälpte sjukvårdarna med omplåstring och akut massage.Ett utav dom roligaste massagejobben jag gjort, trots att det var dom svettigaste människorna jag masserat och som allihop hade de pjäxor på bänken. På problemlistan var det ljumskarna som låg på 1:a plats,sedan ländrygg och vade och lite triceps.
Att en del åker Vasaloppet med 0 träningsmil, kräksjuka, feber, förkylning osv. Ja då får dom skylla sig själva. Många som hoppade av där och en del som fick ta ambulans till
Mora, men desto fler som kom fram. Har redan bokat in mig på att vara där även nästa år.
Efter dagens arbetspass och hemkommen så var det desparata åkare som vela ha en sen massage och erbjöd en 4-siffrig timlön, men jag tacka nej.

Nu lite kaffe och så diskuterar jag med mig själv om jag ska på cirkelträning idag, då jag känner en retande förkylning i näsan, men är ganska pigg ändå. Vill träna, men ska jag? Blir det värre eller kommer det iallafall? Båda flickorna har haft  feber och varit fökylda under sportlovet. Och så hade jag behövt barnvakt också om jag ska. Blir iallafall Minisim med flickorna om ett par timmar.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar