25 mars 2011

Nr 9 Inspirationskälla

Inom träning så är Olga en stor inspiration till både motivation och träning. Kan hon kan jag.Ska blir så kul att få gå på kurs hos hon den 16 april. Hon som börja träna när hon var runt 30 då överviktig och aldrig tränat, fembarnsmamma med en vältränad kropp som är en stor inpiration och så är hon en grym företagare.
Andra kvinnor och mammor inspirerar mig ockå. Och faktiskt så inspireras jag av mig själv också, jag har lyckats med en hel del som jag är stolt över, många som sagt åt en vad man inte kan göra, har jag bevisat för längse sen att man kan.
 Kan jag kan ni. Oavsett om det gäller träning, företagande eller andra "jobbiga" och "skrämmande" saker. kliv ur lådan , tänk utan för lådan. Ibland är det skönt att vara fyrkantigt och agera fyrkantigt, men så kul att kliva hur det.

Har idag haft en trevligt besök av fina Hannah som ska göra en artikel om mig och det jag gör. Kul att se henne det är så sällan , fast det var mycket jobbprat. Skönt att det va hon så man var avslappnad.
Hon är också en stor  inspiration,  och hon är defiintivt inte fyrkanting på nåt vis.:)
Har just nu öppet, förra fredagen var det full fart när jag hade öppet (helgen innan lön?), än så länge lugnt här men det är nu lunchen börjar för folk. Passar på att fixa med lite papper, deklarationen har ju kommit så jag ska börja bearbeta den.

Lite ny läsning till en som behöver ligga still.

Helgen innbär annars ledigt, vila foten så jag blir bra snart. Bortbjudna på grillning i slogbod imorgon hos syster, årets första middag i slogbod, ska bli mysigt.

Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar