24 mars 2011

nr 8 Favoritmat

Nr 8. Favoritmat
Jag gillar det rent och enkelt och hemlagat. Halv och helfabrikat går bort, därför äter jag väldigt sällan någon dagens lunch ute, dyrt och inte prisvärt många gånger. Jag uppskattar dock att gå ut att äta om det är bra mat. Mina barn har aldrig fått köpta fiskpinnar, köttbullar eller pyttipanna med mig. Varför köpa skit när det är så enkelt att göra själv, och snabbt går det.
Gillar fisk och skaldjur, och kyckling, kalkon & kött! Rena och fräsha varor.
Idag blir det kycklinglasagne till lunch från gårdagens middag, och fläskfile med paprikapesto till middag och sallad till det. Mycket bär,nötter, fröer, keso och kesella blir det, nu för tiden blir och också en del proteindrinkar när det är ont om tid och efter styrketräning .Äter sällan bröd och blir det bröd har jag mina gi-frallor i frysen. Det var lite, kanske skulle ha tagit en bild på kyl och skafferi för att ni ska få en bättre bild?

Jag sitter annars och jobbar med Mamma boot camp och  har snart även planerat vad jag kommer göra till och med oktober. Datan vill inte som jag vill idag dock, så jag har lite svårt med att få upp vissa dokument.

Men snart är allt klart med Mamma Boot Camp och det går bra att anmäla intresse på friskvardsfokus@hotmail.com har redan fått in en hel del anmälningar, jättekul! Första träningsdagen blir 3 maj, boka in det!
Nu hoppas jag min fot läker snabbt så jag har något som helst flås och styrka kvar när der är dags!:)
Ha en fin dag!

Carola

2 kommentarer:

  1. Skulle haft ett barn nu ser jag :) kanske ska se över möjligheterna att låna ett :)

    SvaraRadera
  2. Ja Louise! Vore kul också att ha vanligt boot camp också. Men jag börjar med mammorna, du får låna ett gudbarn eller Svea:)

    SvaraRadera