20 mars 2011

Nr 5 Favoritmuskel

Favoritmuskel? Det var ju en svår fråga att  till en massör och en som älskar muskler. Vissa muskler gillar jag att behandla för att det ger snabba resultat, gillar även dom svåra som är en utmaning och  när man får resultat på dom. När man tänker träningsmässigt, så är det roligare att träna endel för att jag är stark där, och mindre kul med dom man är svag i, men roligt när man får se resultaten. Endel är vackra eller har fina namn sen finns det endel muskler som håller på försvinna för att med vårat leverne inte behöver dom längre. Konstigt.

Jag tränar alltid hela kroppen när jag styrketränar, förstår inte dom som tränar kondition och sen kör lite magövningar, vill dom inte ha en stark rygg eller balans till resten av kroppen. Jag tycker det är lika snyggt med både tränad mage som bröstmuskler, rygg, rumpa armar och ben. Eller killar som kör massa överkropp, men har ben som stickor, snyggt?

Men får jag välja en så blir det väl då rhombodieus. Musklerna som för ihop våra skulderblad, muskler man ofta har probelm med och är spänd i. För dom får inte arbeta speciellt mycket då vi sitter med armarna framåt hela dagarna, vi behöver jobba bakåt också, att föra ihop våra skulderbald, jobba med ryggen.

Tips på övningar: Alla former av rodd, jag kör ofta hantelrodd eller rodd med kettlebell. Planka+rodd och är ockås en kanonövning som görs ofta.
Skulle lägga till en bild, men det vela inte datan. så googla!

Gårdagen spenderades i Falun och jag uppdatera barnens garderob med vårkläder, själv köpte jag mina allra första träningsshorts. Rosa.:) Bra att till sommaren och til styrketräningen. Förväntar mig en varm träningssommar.
Ha en bra dag, här blir det en powerwalk och koka gulash länge på älgkött!
Imorgon kommer jag med en toppennyhet.
 FriskvårdsFokus utökar sin verksamhet, och en del av er kanske hänger på ? Jag tycker det är jättespännande!

1 kommentar:

  1. Om du är ny i kasinovärlden, skynda dig inte att riskera dina pengar utan att tänka på konsekvenserna. Spelautomater med riktiga pengar kräver viss förberedelse och kunskap. Därför rekommenderar vi att du först läser lite information om spelet här https://sverigeautomatenbonus.com/

    SvaraRadera