17 mars 2011

Nr 3 Träningsminne

Oj vad svårt!
Ett träningsminne.
Ett av min allra första  och starkaste träningsminne var när jag fick min första häst i 6-års ålder, första ridturen  tillsammans vart jag nog avslängd en 5-6ggr. Gång på gång hoppa jag upp i sadeln, arg, grinandes och envis!
Till slut gav Prinsen med sig och vi blev ett oslagbart par med en massa härlig ridturer i västängsskogarna.
Det gäller nog all träning att va envis och ha lite jäklar anamma och inte ge upp och ha tålamod, för hur kul är det när man till exempel ska styrketräna första gången på länge (till exempel efter en graviditet), och man orka knappt göra 1! armhävning, men va kul när man inom ett par veckor lyckas göra 10. Tålamod.

Hoppas få många bra minnen framöver, den 25 maj hoppas jag jag få minnet att av springa mina första 5 km.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar