26 mars 2011

nr 10 då mår jag bäst

Jag mår som bäst när jag får vara med dom som får mig att må bra, mina nära och kära. Jag mår också bra när jag är sams med mig själv och min kropp, och att jag ger den det den mår bra av. För några år sen lista jag ner allt jag mådde bra och vet ni, allt var gratis.

Har idag gjort ett "handikappstyrkepass", det gick ju alldeles utmärkt att träna hela kroppen fast man inte kan ta stöd av foten. Pilatesbollen är ju helt fantastisk att använda såna här tillfällen, de flesta övningar gjordes på den. Och så fick jag använda kreativiteten och tänka till och tänka om, kan vara nyttigt. På kondtionsfronten har det dock var det dåligt. CT och simning snart tänkte jag, men ont gör det ännu. Sen fick jag ett tips om en slag flytväst som man kunde springa i vattnet med.
Och tid har jag att sitta och blogga en lördag? Barnen är med mormor och morfar och vi vuxna är bortbjudna på middags snart, sen åker vi två nog på bio i Mora.

Om 3 veckor är jag i Sthlm på kurs hos Olga, hoppas att foten är tiptop då. Längtar dit! Och anmälningarna trillar in till Mamma Boot Camp Älvdalen, har till och med fått flera anmälningar till höstomgången av  mammor som fortfarande är gravida. Maxantal är 15 stycken per klass., så passa på att lämna anmälan innan det är fullt. Annons kommer inet ut i tidningarna förrän i april.
Ha en fin lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar