1 mars 2011

Mycket saker på liten yta..

Ja både bokstavligt talat och bildigt talat, mycket produkter på liten yta och mycket i mitt huvud. sportlovsvecka, och mina barn har sportlov, samtidigt som jag jobbar och försöker ta hand om mina kunder här hemma och skidåkare, leveranser, fakturor och klämma in det vardagliga bestyren och  lite träning på det, gud vad skönt att man har nåt att göra iallafall:). Och kärleken, den stora kärleken min är i Norge.

Här har det varit tomt men nu har fyllt med nytt igen, det som gick, resten åkte i garderoben så länge. Fullt! Lite nytt som jag inte haft förut är bland annat fiberlakrits och bovetecrunch med smak av
 kardemumma & fikon.

 Jag får otroligt mycket frågot om mina öppetider, och jag har skrivit om det här förut. Hade speciella dagar i december och det gick ju jättebra. Men sen vart det inte av nå mer och jag har tyckt det varit svårt, då jag har behandligar och vet inte alltid hur dagarna ser ut. Var flera som fråga bara när jag var i simhallen idag.
Men nu får jag skärpa mig. Vi börjar med nu på fredag öppet 11-14 och fortsätter så varje fredag framöver. Vad tycker ni om det?
Passar det inte, gör som innan, ring, maila eller sms:a innan för att kolla att jag är på plats eller inte har behandling.

Ha en toppenkväll, jag återkommer med marserbjudande och sen damp min favortithälsotidning Topphälsa ner i lådan idag så den ska jag roa mig med.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera