23 mars 2011

Det blri aldrig som man tänkt sig...

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, Lily var hemma och var sjuk. Och skulle dra igång med en välbehövlig storstädning, dammsuga byta i sängar osv. Hann dammsuga nere sen ett par steg upp i trappen. Skulle gå ner och dammsuga resten av trappen, och snubbla till och gjorde en rejäl dykning för att slutligen landa på min egen högerfot som bröts bakåt. FAN! Åh vad ont det gjorde och vad arg var. Foten blev blå på en gång och svällde upp när jag satt. Grina för allt jag planera skulle gå åt skogen. Tänkte mig gips ett par månader, för det kändes verkligen som att det gck riktigt illa. Kändes som resultaten all träning de senaste 3 månaderna skule gå förlorade, trodde inte det vart nån kurs hos Olga (och då hade det inte blivit nå Mamma Boot Camp), inget vårus i maj, inget workout Åre. Men efter en röntgen så var det bara en kraftig stuknig, så lindad fot och kryckor ett tag, sen blir det förhoppningsvis bra. Den här envisa kärringen ska iallfall styrketräna idag, har en överkropp som funkar utmärkt, och jag kan stå på knä och alla 4, bara att tänka om. Och när foten känns bra blir det min balansbräda och CT
Sen blir det till att göra lite pappersarbete ett tag då.

Jag kommer snart lägga ut mer info om Mamma boot camp, och Olga håller på att sammanställer allt och ska lägga ut det på hennes sida, alla mamma boot camp i Sverige på http://www.mammafitness.se/.

Nej jobba lite och sätta ihop ett handikapppass då :) Ha en fin dag, och ta inga flygturen utför nå trappor eller nån isfläck idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar