23 feb. 2011

Proppmätt!

Har gjort dagens behandlingar och träning, skönt! Och nu har jag tänka ladda mig själv lite då jag har väldigt mycket behandlingar kvar att göra den här veckan. Idag lyxa jag till det med att att göra en färsk lunch. Spenatsoppa blev det, gud vad gott. Spenat är underskattat. Lätt, snabbt, mättande och gott, blev både grädde och en klick creme fraiche till och äggklyftor såklart.  Ett riktigt LCHF recept egentligen, men jag är ingen LCHF:are, har alltid ätit denna soppa, min favorit sen jag var liten och det här var första gången jag gjorde den själv, annars gör mamma den.:)

Våga drömma igår, och tack Anna-Klara för inspirationen. Jag har verktygen men det var toppen att bli påmind och kunna plocka fram dom igen. För er som var där igår jag kan varmt rekommendera livscoachprogrammet och resanterapi, jag har både gått livscoachprogrammet och gjort "resan". Wow! Det var stundvis skitjobbigt att gräva så i sig själv, men vilken utveckling jag har gjort. Underbart! Och mer ska det bli! Jag erbjuder inte coaching, har det bara för mig själv. Så det tänkte jag jobba med lite istället här på eftermiddagen. Mig själv.

Påfyllt med en massa hudvårdsprodukter i hyllorna igen och nu väntar jag bara in lite mera livsmedel.

Fick förresten ett samtal i veckan och frågan om jag vela  ha en föreläsning om friskvård, hälsa och mig själv och mitt företag. Jag svara ja, det kan man väl inte säga nej till. Och som Anna-Klara sa igår; " det modigaste du kan göra att är att göra det du är livrädd för." Lite så känner jag också, men det kommer gå bra, har tid att förbereda om fundera på vad jag ska säga. Och modig är jag också.
Den 26 april på Älvdalens biblotek blir det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar