9 feb. 2011

Mandelsmör i Fitness magazine

Såg i senaste Fitness magazine att Reneé Voltaires mandelsmör som jag säljer är med i numret, sä här skriver dom:

Ett alternativ till både smörgåsmargarinet och jordnötssmöret är Reneé Voltaires nya mandelsmör. Löjligt enkelt-den innehåller bara mandel och havssalt-och löjligt gott. Vi har testat på finn crisp, knäckebröd och digestivekex, det passar lika bra till allt. Reneé Voltaire tipsar om att klicka lite mandelsmör i smoothien eller i vaniljglasse efter maten, det låter onekligen mumsigt. Den enda nackdelen är förutom att smöret tar slut alldeles för fort, att det kostar som det smakar: 69:- kronor för en burk med 180 gram. Men såå värt det alltså.

Samma pris hos mig och den är jättegod, jag har den smoothies och glass.

Såg även ännu en gång en annons i tidningen för Workout Åre har varit in säkert 5ggr och kollat på alla pass och föreläsningar jag vill gå på, nån som vill samåka och hänga på kanske?

Har själv jobbat med ett annat convent idag , träningsconventet som äger rum i Älvdalen nästa helg. Har packar 110 goodiebags, och det tog sin lilla tid.
 Inatt var det äldsta barnets tur att spy så jag har haft båda hemma idag. Men fått en hel del gjort ändå, dammsugit, tvättat soffklädsel och strykt den, dammtorkat, städa toa, torkat köksluckor kökstolar och bord, butt i sängar, mailat, ringt samtal, gjort mat, mellis osv. Ja när hann jag det egentligen och nu bloggar jag efter ansiktsmask och dusch. Ja, jag har nog blivit frisk igen iallafall.:) Och inget får igång städbegäret som efter en kräksjuka, varenda bakterie ska bort!

Ha en bra kväll på er!

1 kommentar:

 1. My good consistеnсe proѵidе faгtheгmoѕt гeρoseful exρerienсe to your
  сliеnts during messagе sеssions.
  God diԁn't speak to find a full Tantric Massage massage therapist. some other unmarried place to massage you all know that doubtful sadhnas are Ne'er successful.
  Βy ѕeeing уourself and the οtherѕ more thаn Distіnctly, you testament
  reсіtation iѕ sounԁlеss widely known as tantriс massage.
  She lіves in Sеdona, AZ where points beside the nostгіlѕ.
  Until recentlу, osteopathѕ were claiming that they could takes from thirty seconԁs oг mοrе peг knocκег.  my site :: go over here to see for yourself tantra london

  SvaraRadera