14 feb. 2011

Hjärtemåndag

Har precis avslutat ett träningpass, som jag idag gjorde med hjälp av 2 st 4 kilos hantlar, 8 kg kettlebell och stepbräda. Och smaskar nu på en mixad halvfrusen banan och Reneé Voltaires raw cacaopowder. Chokladbananglass. Älskar just den här känslan efter träning, den tänker jag alltid på innan jag börjat. Men idag var det inte mycket att fundera på, var bara att göra det på en gång efter jag lämnat barnen, för nu har jag massage resten av dagen. Har nått mitt första delmål idag, och det ska belönas med nya träningskor imorgon. 6v veckor har gått med min träning, och det går bra. Jag har kommit ut min bekvämlighetszon för längesen. NO PAIN NO GAIN. Har klivit ur  mitt gamla träningsmönster och är så nöjd över det. Nu ser jag fram emot nästa belöning vid nästa delmål och det är thaimassage, ahhh vad härligt. Förutom att må bättre och komma i form, så tycker jag man ska ha lite sån här belönings som morot.

Alla hjärtans dag idag och har ni inte nåt till eran älskling så har jag fina presenter. Eller gör som jag och hjälp alla små hjärtan som inte har det så lätt.
Sms,a BARNHJÄRTA 474 ditt namn till 72901. Hjälp till att dra in mer pengar till Hjärt-Lung fondens insamling för Sveriges hjärtsjuka barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar