8 feb. 2011

FriskvårdsFokus har fokus på att bli frisk.

Igår morse slog den till den jag glatt sagt till alla vi klarat oss undan, vinterkräksjukan. Har legat och sovit om vartannat sen igår morse och känner mig ganska urlakad. Och till råga på allt så kände jag att mina fiskoljekapslar hade härsknat så jag rapa rutten fisk. SÅ VIDRIGT. Så vet ni om fiskoljan ni äter inte är ok.
Kan idag iallafall äta, men inte den maten jag brukar äta, nej nu blir det vitt bröd med ost och marmelad. Hoppas imorgon att jag är pigg nog att ta sanera lägenheten från bakterier och få nått arbete gjort, kommer en del leveranser imorgon och massera har jag tänkt göra tors-lördag då jag bör vara helt smittfri. Varav fre-lör är ett sällskap på Fryksås hotell jag ska massera.
Och nu när man är på banan slår den här sjukan till, jag som både planerat veckan mat och träning på söndagen. Det finns ju dom mindre intelligenta som tycker om att ha magsjuka då man går ner i vikt. Hallå!? Man får ju vätskebrist av allt man tappar och på några dagarna är kilona där igen. Och så tar det ju ett tag innan man energi och träna igen. Jaja, nya FRISKA tag sen igen.

Tack till min kära mor och svärmor som hjälpt mig dessa dagar, när min fina älskling är i grannlandet och jobbar.
 Och på tal om älsklingar snart är det alla hjärtans dag, kommer lite tips från mig i nästa inlägg på presenttips till era hjärtan.

Ha en bra dag  och glöm inte att sprita händerna!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar