2 feb. 2011

Februari

Är inne på vecka 5 nu med min träning,ja jag har alltid tränat men nu är det mycket fokus på styrka och fettförbränning. Förra veckan blev det, 2 styrkepass, 2 intervallpass på CT:n , Cirkelträning 70 min och 2 stycken PW:s på 160 min totalt. Men sen fuska jag med mat och godsaker under helgen så jag fick ångest över det. Och så blir jag arg mig själv för jag får ångest över att man ätit god mat och choklad. Inte ok.
Tog ett kort på mig själv när jag började med min träning, och jag mätte även mig och vägde mig.
Gissa vad som visar mest resultat?
Jo kortet, hur hemskt det än är att ta kort på sig själv så har man bildbevis på sina resultat. Och på 2:a plats kommer måttbandet. -5 cm över höfterna till exempel.
Och sen den som man inte ska stirra sig blind på visar - 2,8 kg på 4 veckor. Så den där chokladkakan borde jag faktiskt inte ha nån ångest över. Sen avr det ju til och med Reneé Voltaires Hampachokladkaka.

Blir mycket  kvällsjobb denna vecka, var i Mora i måndags på spakväll. Och sen blir det kvällsjobb, både idag ,imorgon och på fredag. Inte ofta jag har så, men faktiskt så kan det vara skönt att jobba kväll också, fast det blir både dag & kväll nu i veckan.
Dagen idag har jag hunnit med företagarfrukost( och där var det kul att höra att Dalgatan 118 öppnar för lunch igen och att det öppnar en ny butik i Älvdalen bland annat) och en massage, nu göra lunch innan träning(idag cardio) och mina sista massager.

Månadens erbjudande kommer snart....:)

1 kommentar:

  1. Du är så duktig!! Ha ingen ångest!! Helgerna är till för att stoppa i sig lite extra om man kör lite hårdare med maten på veckorna!! OCH du; Jag har tränat hårt som en galning sen november och ätit väldigt bra - jag har inte minskat varken en millimeter eller ens ett ynka hekto - så min motivation är inte den bästa nu. MEN jag vet oxå anledningen; jag har fått för lite levaxin då jag har underfunktion av sköldkörteln SÅ nu hoppas jag att det kommer hända ngt när jag fått ökad dos. Så du ska vara glad och stolt och NJUTA av det goda på helgerna :) Bra kämpat!! kram kram

    SvaraRadera