22 feb. 2011

Energipåfyllning

Haft lite massage och snart är det dags för lunch (gårdagens middag som vanligt). Känner mig fortfarande sliten och seg och jag jobbar med behandligar i  7 dar till i sträck alltså är jag inte ledig förrän nästa onsdag. Ja så kan det blir ibland, då gäller det att äta extra bra och inte missa träningen, idag står det cardio på schemat, det blir intervaller på CT:n . Tänkte tipsa er om en kanonövning men hitta inga bilder på nätet, så ni som tränar kan nog lista ut hur man gör ändå. Jag har nämligen kört enbent marklyft med kettlebell, mina 2 senaste styrkepass. Kanonövning!Väntar på DHL ska dyka upp idag, idag blir det leverans av av Dermanord/Maria Åkerberg. Glöm inte månadens kanonerbjudande, köp rengöring och ansiktscreme och få 10 % på hela köpet. Gäller alltstå en vecka till. Har nämligen tagit hem extra mycket ansiktprodukter. Väntar också på leverans från Reneé Voltaire, men där kan det dröja ända upp till en vecka. Nånting som jag beställde hem extra mycket utav den här gången är en populära kokosoljan. Jag läste en artikel i senaste iForm och där stod att kokosolja även är ett mirakelmedel för torrt och trött vinterhår. Dom tipsar att man kan använda ett par teskedar som hårkur i fuktigt hår. Fördela det i både hår och hårtbotten. Träd en plastpåse över huvudet, vira en handduk om det och låt kuren sitta i 20 min eller sov med det under natten.. Kokosoljan ska tvättas ur med schampoo och gör håret mjukt, vackert och glänsande. Kokosolja innehåller laurinsyra och caprinsyra, som bland annat hindrar håravfall. E och K-vitamin stimulerar hårväxten och ger en frisk hårbotten och motverkar mjäll.
Alltså inte bara bra att äta och smörja kroppen med , utan även till håret.


Hann inte med riktigt att knäppa nå kort på conventet, träna jag inte ,så jobbade jag, men här är ett iallafall på en som stoppar i sig lite "Berry Boost". :) Vid sidan av bordet hade jag mina livsmedel.

Ikväll kanske energin kommer tillbaka när Anna-Klara kommer och inspirerar oss på Våga Drömma.
Ses vi där? Ska bli kul! Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar