3 feb. 2011

Våga drömma & Hampa!

Dags för årets första Våga drömma kväll och den här gången kommer Anna-Klara Chatter upp och inspirerar oss, hon driver annars företaget Livsfokus Nu, hon har gett mig många "verktyg" till min personliga utveckling och jag  har gått livscoachprogrammet hos henne.
Bilden ovan lånade jag från facebook mer i info hittar ni  här.

Dagens träning är avklarad och jag gjorde en utav Olgas "mammaexpress", smälldrygt men så bra träning älskar henne mammaexpresscirklar. Som återhämtning till musklerna efter blev det en smoothie innehållandes:
100 g Hallon
3 msk Kesella 1%
Några tärningar fryst spenat
 1 ½ dl havremjölk
1 msk hampafrön


 Hampafrön hittar ni hos mig kostar 65:-
Här kommer Reneé Voltairesbeskrivning på hampafrön:

Hampafrön är supernyttiga små frön som innehåller vegetabilisk omega 3, lättsmält protein, e-vitamin och mineraler. Undvik att hetta upp hampan för då går nyttigheterna förlorade. Mina skalade hampafrön är självklart drogfria! Visste du att hjärnan består av 60% fett och den behöver rätt fett för att fungera?
Jag strör skalade hampafrön på gröt och sallad och äter som snacks. Prova att använda som vacker panering på fisk eller vegobiffar. Kom ihåg att inte använda för hög värme. Hampa innehåller massor av nyttiga fettsyror som skadas över 180 grader.
Förvara gärna den öppnade burken i kylen så fröna mår bättre.

Innehåll

Hampafrön, skalade 150g

Näringsinnehåll

Per 100g: Energi 612 kcal/ 2537 kJ, protein 34,4g, kolhyd 4,7g, fett 50,6g

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar