20 feb. 2011

Dagarna flyter ihop..

Måndag igen och jag har jobbat varje dag senaste veckan, därav lite bloggande. Mycket behandlingar mån-fre. Packa sedan ihop mig och mina grejer till det efterlängtade träningsconventet. Vilken dag, vilken energi det var i sporthallen, underbart. Jag fick ett härligt mottagande och sålde slut på mycket, jättekul. Så igår la jag en order till Dermanord och nu ska jag göra en ny order till Reneé Voltaire. Jag kom till conventet med träningsvärk som jag hade kvar från ett hederligt styrkepass hemma. Och jag tror jag var den enda som inte vakna igår med träningsvärk, känner inget än. Fick en grym träningsvärk av ca 45 min styrkepass hemma och inget av 5 träningspass på en dag, men det var väl ett som man fick jobba på lite extra, Insanity (vansinne)av  Michael Angress, det roligaste på hela dagen, ett pass i min smak. Jag kör själv en del av övningarna han gjorde när jag har cirkelpass hemma. Nåt som jag heller aldrig provat tidigare var Afro och det var jättekul, sen fick vi även prova Funk. Kul att prova men inte speciellt svettigt. Sen hade dom duktiga arrangörerna även gjort ett pass, jag har dock väldigt svårt för koordination vid danssteg och sånt ,så där hängde jag inte riktigt med, Helst ska det vara bara att köra och inte behöva använda hjärnan så mycket. En skön avslutning på dagen var Pilates. En sån härlig dag var det. En bra blandning på pass. Avlsuta dagen med middag på Lammet & Grisen och sen hem till sängen. Känner mig sliten idag. Har massage först på em så jag ska fixa med lite papper och beställa hem produkter. Tar nog mitt styrkepass på em också, för nu blir det kaffe!
Blir även jobb varje dag denna vecka, då vasaloppsveckan drar igång, men jag har tänkt vara ledig under sportlovet istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar