25 jan. 2011

Vinnarna!

Grattis till Tina och Lena som vann gåvokiten från Cliniderm.

Sitter här helt mör efter kvällens cirkelträning, och har träningsvärk från styrkan jag körde hemma igår. Hade på schemat styrka imorgon också, men måste lägga om planeringen nu när cirkelträningarna har dragit igång igen. Annars har det sett som så här:
Styrkträning mån, ons , fre.
Cardio tis, tors.
Helgerna jag haft fria  från träning och då kan det ha blivit nån powerwalk istället.
Efter träning idag blev det smoothie med, kesella, björnbär, jordgubbar och banan. Glömde att ha i hampafrön(fullt med omega-3) som jag fick hem igår. Lite kokta ägg på det och sen slank det ner lite onödigt (knaprar i skrivande stund) många "Go nuts" från Reneé Voltaire. Huvudsaken lite snabba kolhydrater och protein till mina muskler.Och kul är det med träningen, när man känner och ser resultat och kan lägga på lite mera vikter.

Inne på 4:e veckan nu med mitt träningschema, och dom säger ju att det tar 3 veckor att lägga till sig en vana. MEN 6 månader innan det blir rutin. Så det gäller att inte luta sig tillbaka nu och tro att nu har jag vanan och det kommer gå som en dans. Ja det går lättare och jag orkar mer, men då gäller det att ändra upplägg och utmana sig med nåt annat, tyngre, högre intensitet, andra övningar osv.

Ska fortsätta plöja igenom böckerna jag blogga om igår, Just nu är jag dock ganska "speedad" av alla hormoner som frigörs när man tränar.
Och jag är så glad över alla fina ord jag fått idag. Jag var världens tröttaste och segaste när jag gick upp imorse, då jag haft en liten gofis bredvid mig hela natten, men nu är jag full av energi av mina  kära kunder/vänner och bloggläsare. Dom som varit hos mig idag, allt fint jag få höra om hur duktig jag är på det jag gör. Fick även finaste mailet idag från en kund, som var som ny människa efter en behandling hos mig. Och sen fick jag höra såna fina ord av en vän/kund/bloggläsare när jag var på cirkelträningen idag. Att det var tack vare mig hon var där, för att jag bloggar om träning osv. Och tack tack, jag suger åt mig (fast jag har svårt för det ibland )av allt och blir så glad och NI gör mig bättre.
Och ni ger också mig energi och inspiration ska ni veta.:)

Ha en bra kväll! Gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar