19 jan. 2011

Träningsconvent

Missa  inte årets träningshändelse i Älvdalen den 19:e februari, förra året var det kanonkul och detta år säger jag då bara, WOW!
Jag kommer vara där och både träna och sälja produkter och lägga fina saker till er i goodiebagsen.
Vill ni vara säker på att få en plats anmäl redan idag. Först till kvarn som gäller.

Annars då? Ganska så lugn massagemånad, men då kan jag göra annat som jag bara skjuter upp. Tränar annars på och idag träna sambon samma pass med mig men han klara inte av hela utan jag fick avsluta det själv. Så jag ska försöka få med att träna mer styrka med mig, annars är det bara hockey och innebandy som gäller för han. Fortsätter med min matdagbok också, det går bra det här.

Väntar på en stor order från Reneé Voltaire också, mums! Den går iväg från dom idag så jag hoppas den är här senast fredag.För nu är det praktiskt taget slut på allt. Lite, lite kvar.  Men snart så.  ni som väntar.

Ha en fin dag allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar