24 jan. 2011

Leverans & sista chansen att vinna kit från Cliniderm...

Fick en pall med finfina saker från Reneé Voltaire idag. Allt det ni ser ovan ska packas ned i goodiebags till träningsconventet som äger rum i Älvdalen den 19:e februari. Kommer att bli en grym hälso & träningsdag.

Jag har alldeles nyss packat upp detta och märkt upp en del. Trångt börjar det bli, och det börja likna mer och mer en hälsokostaffär, jag gillar det. Behöver dock hyllor för nu får jag inte upp allt. Men det är svårt, vill inte ha vanliga tråkaffärshyllor. Kommer mer om vad det är i kartongera och vad de kostar senare under veckan. Men det behövdes en rejäl påfyllning, för Älvdalingarna gillade Reneé Voltaires livsmedel så det var alldeles tomt.

Här är lite av vad jag "handla" med mig upp på övervåningen. Det första jag prova var raw cacao powder, tog en 1 tsk och mixa med en halvfrusen banan. Mums efter ett mitt styrkepass jag körde idag.

"Berry Boost" 35:- och "Pussgurka" läppbalsam 45:-

Kvällsläsningen består av dessa som kom idag och jag fick även nya Hälsa och Kroppsterapeuten, så kvällen är räddad :). Återkommer om vad jag tyckte om böckerna.

Ni har ett dygn på nu att delta i denna tävling, imorgon kväll presenteras vinnaren.

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar