3 jan. 2011

FriskvårdsFokus 3 år

För 3 år sen fick jag min F-skattesedel, sen kom namnet FriskvårdsFokus och inte förrän 1½ år senare föll alla bitarna på plats och jag visste att det var egen företagare jag skulle vara. 3 år har gått fort, året som gick var enormt bra och sen jag börja på heltid sep -10 har det gått riktigt bra.
Som mitt företagsnamn FriskvårdsFokus är det precis det jag jag kommer ha även detta år, alltså fokus på att må bra, friskvård(gillar inte sjukvård).
Inga nyårslöften, men jag har satt upp mål, har mål som sträcker sig först och främst till juni. Som är realistiska, men som jag ändå får jobba hårt för, för att göra saken mindre jobbigt har jag gjort delmål med belöning. Kommer inte att misslyckas. Fokus.

Jag har bland annat gjort träningsschema av den kunskapen jag har har, och det är mycket fokus på styrka. Jag behöver det för att må bra och för att orka mitt fysiska jobb som det kommer bli mer utav detta år. Jag har alltid tränat i den mån jag har kunnat. Men nu är upplägget annorlunda, nu kan jag fast jag har barn hemma och sambo borta.
Mitt hemmagym.

En annan grej jag har börjat med är att skriva matdagbok, för att få koll på maten. Ingen fixering, ingen diet,det funkar inte. Tar dagen som den kommer. Och vet ni vad jag märkte. Jag äter för lite!?, jag trodde det var tvärtom. Så där kommer jag jobba för att hitta balans.

Vardagen börjar komma närmare, sambon börja jobba igår.  Och jag är hemma med flickorna till på måndag då jaghar försa behandlinge inbokad. Vi har haft riktigt sköna lediga dagar tillsammans. Men skönt att komma tillbaka till rutiner och ta ett steg närmare till en härlig vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar